Rabatt på mascara

PÜR

50 kr rabatt på mascara

Testat vad våra mascaror kan göra för dina fransar? Välj mellan Big Look (ord.pris 295 kr) med vårdande arganolja och Fully Charged (ord.pris 345 kr) som förebygger att fransarna ramlar av för tidigt. Färg: svart.

Fully Charged Mascara

Motsatser dras till varandra och denna antiagemascara innehåller en magnetisk polymer som omsluter varje frans. Den lyfter, separerar och definierar fransarna för ett långvarigt resultat. Innehåller antiageingredienser som fördröjer hår-follikelns naturliga åldersprocess genom att vårda fransarna och förebygga att de ramlar av för tidigt. Näring gör fransarna elastiska, vilket gör att de håller sin form. Separerar och fixerar fransarna hela dagen, ger längd och volym.

Big Look Extreme Mascara

Dina fransar kommer att nå en helt ny nivå med PÜRs Big Look som är berikad med arganolja, en banbrytande formula som omsluter varje frans med näring. En explosion av färg som bygger upp maximalt och ger en fuktig lyster. Laddad med E-vitamin, antioxidanter och Omega 3 och 9 fettsyror, en naturlig superingrediens som ger fukt och skyddar fransarna från synliga skador och fuktförlust. Varje frans täcks perfekt, ända in i inre ögonvrån, med den nya exklusiva borsten som garanterar ett klumpfritt resultat.

Gäller t.o.m. 30 september, så långt lagret räcker

Missa inte våra andra kampanjer - nyheter

Image
Läs mer

25% rabatt
på creme + ögoncreme

Image
Läs mer

Unna dig en lyxbehandling
Boost 75 minuter - 895kr

Image
Läs mer

Känslig mot A-vitamin?
Men önskar antiage-effekt?

Image
Läs mer

Skin Regimen - 20% rabatt
på hela sortimentet

Image
Läs mer

Yttorr efter sommaren?
HYDR8 B5 Serum 20% rabat

Image
Läs mer

Lifting på köpet
Värde: 875 kr

Image
Läs mer

Nyhet!
Mineral skincare for men

Image
Läs mer

Must have - Kit med våra bästa hudvårdande cremer

Image
Läs mer

Nyhet! On Point Waterproof Liquid Eyeliner