Ålderstecken
Rynkor och tunna linjer


Vi har flera olika alternativ för dig med rynkor och tunna linjer.

Ibland kan vi kombinera olika tekniker för att uppnå ännu större resultat, SmartLIFT, och det är något som vi går igenom med dig under konsultationen. Om du vill så kan vi dessutom rekommendera ett komplett program för din hud med hudvård och andra behandlingar för att motverka uppkomsten av nya rynkor och linjer.

Sublative Rejuvenation för dig med ytliga rynkor och linjer.

Utförs i Malmö och Lund
Synerons unika eMatrix system skapar små hål i din hud i ett perfekt rutnät genom att förånga bort vävnaden. Mellan varje hål finns det opåverkad vävnad som fungerar som en läknings reservoar vilket gör att hålen läks ihop på bara 2-3 dagar. Huden skapar nytt fräscht kollagen som gör att ytliga rynkor och linjer reduceras. Eftersom det är så kort läkningstid och resultaten så fina så har detta blivit en mycket populär behandling. Vi rekommenderar 2-4 behandlingar beroende på hur din hud ser ut. Det måste gå ca 30 dagar mellan varje behandling.
Priset för dessa behandlingar är 3995:-/beh.

före / efter
behandling

Image
Image

Pigmentfläckar


Solskador och ojämn hudton fixar vi lätt till.

Utförs i Malmö, Lund, Helsingborg och Borås.
Det finns inget som gör att din hud åldras snabbare än solen. När vi exponerar vår hud för solen så skyndar vi på åldrandet avsevärt både gällande rynkbildning, men också ojämn pigmentering. Dessa pigmentfläckar kallar vi för solskador och de är mycket enkla att reducera med Laser och IPL.

Vi bryter ner pigmentet i små små mikroskopiska bitar som huden sedan stöter bort under ca 14 dagar. Efter ca en månad syns knappt dina pigmentfläckar längre och du får en otroligt frisk och fräsch utstrålning.

Ibland kan det behövas två behandlingar om vi inte lyckats bryta ner allt pigment.
Priset för dessa behandlingar börjar på 550:-/beh.

före / efter
behandling

Image
Image