Kärl i ansiktet
Rosacea


Rosacea behandlas effektivt med laser och IPL.

Rosacea är en hudsjukdom som orsakar rodnader, knottror och varblåsor i ansiktet. Ingen vet exakt hur denna sjukdom uppstår och varför blodkärlen utvidgas. Den smittar inte. Solljus, alkohol, varma drycker, kryddad mat och stress förvärrar tillståndet.

Följande symptom är vanliga:
• Rodnader pga ytligt vidgade blodkärl
• Ganska stora röda hudpartier
• Små varfyllda blåsor
• Porer blir lite grövre
• Talgkörtlar blir förstorade

En snabb ljuspuls träffar blodet i kärlet som värms upp och förstör kärlväggarna effektivt och säkert. Ibland ”punkterar” vi blodkärlet omedelbart och det försvinner direkt. Oftast behövs det ca tre veckor för huden att bryta ner och forsla bort kärlet.

Det krävs oftast 3-5 behandlingar med ca två veckors mellanrum för att effektivt reducera Rosacea. Vi kan inte bota Rosacea utan bara försöka dämpa tillståndet. Nya blodkärl kommer att alltid att komma tillbaka efter en tid och därför rekommenderar vi någon behandling då och då med ca 6 månaders mellanrum.

När vi behandlar lite större partier på kinderna så kan en svullnad uppstå, denna är inte farlig men kan kännas obehaglig. Svullnaden lägger sig oftast inom ett dygn, men kan ibland sitta kvar under 2-3 dagar.

Utförs i Malmö, Lund, Helsingborg och Borås.
Priset för dessa behandlingar börjar på 990:-/beh.

före / efter
behandling

Image
Image

Ytliga blodkärl


Acceptera inte röda kinder!

Ytliga blodkärl är mycket vanligt förekommande hos nästan alla kvinnor och män i olika grad. Efter 40 års ålder framträder de mer och mer. Alla ytliga blodkärl (röda) som du ser är helt överflödiga och kan enkelt avlägsnas med Laser och IPL. En snabb ljuspuls träffar blodet i kärlet som värms upp och förstör kärlväggarna effektivt och säkert. Ibland ”punkterar” vi blodkärlet omedelbart och det försvinner direkt. Oftast behövs det ca tre veckor för huden att bryta ner och forsla bort kärlet.

Det krävs oftast 2-3 behandlingar med ca två veckors mellanrum för att effektivt ta bort kärlen. Dock kommer kärlen alltid att komma tillbaka något efter en tid och därför rekommenderar vi någon behandling då och då med ca 6 månaders mellanrum. När vi behandlar lite större partier på kinderna så kan en svullnad uppstå, denna är inte farlig men kan kännas obehaglig. Svullnaden lägger sig oftast inom ett dygn, men kan ibland sitta kvar under 2-3 dagar.

Utförs i Malmö, Lund, Helsingborg och Borås.
Priset för dessa behandlingar börjar på 550:-/beh.


före / efter
behandling

Image
Image

Angiom, små röda fläckar


Angiom, små röda fläckar tar vi enkelt bort.

Angiom är små röda fläckar på huden som beror på en liten missbildning i blodkärlen. Blodet samlas då i dessa små plättar och det är kosmetiskt missprydande. De är helt ofarliga och kan enkelt avlägsnas med laser och IPL. Oftast behövs det bara en enda behandling.

En snabb ljuspuls träffar blodet i fläcken som koaguleras. Efter ca två veckor syns inte den röda fläcken längre. Ibland kan den komma tillbaka, men oftast försvinner den för gott.

Utförs i Malmö, Lund, Helsingborg och Borås.
Priset för dessa behandlingar börjar på 550:-/beh.


före / efter
behandling

Image

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling och Medik8 peels ska du vara 18 år.
Många får problem med huden (finnar, stora pormaskar) i samband med puberteten när man är yngre än 16 år och dessa kunder hjälper vi både med ansiktsbehandlingar och hudvårdsråd, dock måste målsman ha gett sitt medgivande och tagit del av all information.