Skin Regimen nyheter och nyhetsgåva

Skin Regimen

3 nyheter och erbjudande

3 intressanta nyheter från Skin Regimen: ytterligare en creme för mera näring, en efterlängtad läpp-produkt och en innovativ creme-peeling med 10% glykolsyra. Dessutom har vi ett erbjudande!
Köp 2 produkter från Skin Regimen och få en mini-size (12 ml) av nya Polypetide Rich Cream på köpet!

Nyhetsgåva - Polypetide Rich Cream på köpet

Gäller t.o.m. 31 oktober, så långt lagret räcker

Läs mer om nyheterna här nedan.

Glyco Lacto Peel / renewing mask

Glyco Lacto Peel

Exfolierande mask för en effektiv och ökad cellförnyelse i huden. Med den minsta molekylen i AHA syra familjen kan Glykolsyra tränga djupt ner i huden och lactobionic syran (PHA) jobbar på hudytan och hjälper till att binda fukt samt verkar som en kraftfull antioxidant. Tillsammans främjar de cellförnyelsen, ger lyster och klarhet till huden och skapar en jämnare hudton. Saktar ner åldrande i huden som orsakats av yttre miljöfaktorer. Geltexturen möjliggör en enkel applicering och borttagning. Optimalt kalibrerad blandning av syror som är idealisk även för en känslig hud.
87,5% ingredienser av naturligt ursprung. Ren formulering: fri från silikoner, etoxilater, EDTA och akrylater. Parfymfri. pH 3,2-3,7
Pris: 795 kr.
REKOMMENDERAS
För glåmig och ojämn hy, förstorade porer, fina linjer och ojämnheter. Använd 2 gånger/vecka på en mer tålig grövre hud, 1 gång/veckan på en känsligare hud. Produkten är idealisk som hemmavård mellan salongsbehandlingar med Skin Regimens professionella Peel.

Polypeptide Rich Cream / age-defense intense moisturizer

Polypeptide Rich Cream

Rik ansiktscreme med en blandning av uppstramande biomimetiska peptider, anti-pollution bestående av Maskrosextrakt och Longevity Complex™ för att bromsa åldrandet i huden. Cremen har en mjuk och fluffig textur som tillför massvis med näring till huden och arbetar på alla typer av ålderstecken. Den ger även en omedelbar lyster till huden tack vare att den innehåller micamineral. Den stöder hudens struktur, vilket bidrar till en mer plumpad hud, stramar upp och fyller ut fina linjer. Cremen har en naturlig och funktionell doft som lindrar spänningar och effekterna av stress.
88,5% ingredienser är av naturligt ursprung. Ren formulering: fri från silikoner, etoxilater, EDTA och akrylater. Parfymfri. pH 5,0 - 6,0
Pris: 895 kr.
REKOMMENDERAS
Särskilt lämplig för 40+, motverkar alla typer av ålderstecken i huden samt stress och trötthet. Passar bra under kallare klimat och är särskilt bra för torr, fuktfattig hud.

Lip balm / nourishing lip balm

Lip balm

Ett skyddande och återfuktande balm som skyddar läpparna från yttre påverkan. Berikad med dyrbara oljor och naturliga smör som stärker upp barriären och jobbar på djupet, närande fuktbevarande och återfuktande. Stärker även upp läppar som har en tendens att bli uttorkade och som är benägna till att få torrhetssprickor.
87,5% ingredienser är av naturligt ursprung. Ren formulering: fri från silikoner, etoxilater, EDTA och akrylater. Parfymfri.
Pris: 275 kr.
REKOMMENDERAS
För alla.

Missa inte våra andra kampanjer - nyheter

Image
Läs mer

Nyhet! Signatur Ekologisk
Nu 100 kr rabatt

Image
Läs mer

Bli hårfri med laser
Nu 20% rabatt

Image
Läs mer

Köp 2 nyheter från Sacred Nature och få ett Discovery Kit på köpet!

Image
Läs mer

Serum och creme på köpet!
Värde 695 kr

Image
Läs mer

Signatur Express 30 min
Nu 100 kr rabatt

Image
Läs mer

20% rabatt på retinol
från Medik8

Image
Läs mer

Nyhet - UNITE U-Dry
torrschampo

Image
Läs mer

Davines Calming
Superactive utan kostnad

Image
Läs mer

Känslig mot A-vitamin?
Men önskar antiage-effekt?