12 Weeks to WOW!

Medik8
Reducerar rynkor, linjer, porer, akne och pigmentfläckar


På samma sätt som många av oss vänder sig till en personlig tränare på gymmet, bjuder vi på Lenhud in dig till 12 veckor av personlig, intensiv träning för din hud. 12 Weeks to Wow innebär en tät kontakt med din alldeles egna Medik8-terapeut som skräddarsyr en hemmabehandling med CSA* tillsammans med en kur på 6 behandlingar med Peels utvalda för dina specifika hudproblem.
Kuren innefattar:
• 12 veckor • 8 salongsbesök • 6 professionella Peels
Din Medik8-terapeut skräddarsyr ett personligt behandlingsprogram just för dig – baserat på dina hudproblem, din livsstil och dina mål med din hud. Boka in dig hos oss för att påbörja din hudresa!

Medik8 peels


KONSULTATION
Din första behandling är en konsultation som varar i 30 minuter och kostar 595 kr. Där går vi igenom vad du vill få för resultat på din hud. Du får ett personligt program med Peels och eventuellt Mono Peels som behandlar envisare problem. Vi skräddarsyr ett hemvårdsprogram som maximerar resultatet av behandlingarna och gör även ett allergitest.
Konsultationen bör göras cirka 2 veckor innan första peelingen. Kostnaden för konsultationen drar vi sedan av på din första behandling och går att boka online.

Varje behandling med Peels (förutom Eye Reveal som tar 30 minuter) tar 60 minuter och i behandlingen ingår även en lugnande och återfuktande Sheetmask. Alla Peels-behandlingarna bokar du tillsammans med din terapeut.

HÅLL FAST
Vi förstår att det kan vara svårt att hålla fast vid saker – så vi är här för att ge dig tips och motivation på vägen. Du kommer få ditt alldeles egna Medik8 Skin Passport för att dokumentera din hud och hålla koll på din huds framsteg samtidigt som din resa följs upp med din terapeut som ger råd för att hålla motivationen uppe och säkerställa att du får de resultat du är ute efter.

VARJE HUD ÄR UNIK
Det fina med 12 Weeks to Wow är att kuren är framtagen för att passa alla; oavsett ditt hudproblem! Din Medik8-terapeut kommer välja en kur med Peels från våra helt nya Professionella Peels och Mono Peels – alla skapade för att inrikta sig på olika hudproblem och leverera synliga resultat.

WOW – AVSLÖJANDE
Din sista bokade tid innefattar en sista titt på din hud för att se hur långt du har kommit och utvärdera dina framsteg; genom att jämföra bilder genom hela din resa. Din terapeut kommer sedan göra rekommendationer för att hjälpa dig upprätthålla dina resultat.

REDUCERA ÅTERHÄMTNINGEN
För att reducera återhämtningen efter en Peel är det viktigt att förbereda huden med produkter innan du påbörjar din kur med Peels, att använda återhämtande produkter efter och att använda CSA* under hela kuren med Peels. Att följa dessa rekommendationer kommer påskynda din huds återhämtning och minska fjällning efter genomförd Peel samtidigt som den naturliga exfolieringen i huden ökar.

MINSKA IRRITATION
Medik8 har lyckats övervinna utmaningen med irritation i huden efter en Peel tack vare sitt unika Time Release Technology som används i alla Peels. Teknologin hjälper till att minska hastigheten på hur snabbt syrorna penetrerar huden så att behandlingen känns mindre och minimerar irritationer. Den gör även så att peelingen kan ligga på en längre tid.

Medik8 peels

VÅRA OLIKA PEELS

Signature Peel - Rewind™

60 min - pris: 995 kr

För vem? En mogen, solskadad hud med fina linjer och rynkor. Den ökar kollagenproduktionen i huden, jämnar ut hudstrukturen, minimerar fina linjer och rynkor och plumpar hudytan. Du kan förvänta dig att peelingen sticker och att du får en lätt till mild fjällning.

Boka tid


Signature Peel - Even™

60 min - pris: 995 kr

För vem? De med pigmenteringar, åldersfläckar och post inflammatoriska hyperpigmenteringar. Den minimerar melaninproduktionen i huden, ljusar upp pigmenteringar och minimerar uppkomsten av framtida pigmenteringar. Du kan förvänta dig att peelingen sticker och att du får en lätt till mild fjällning.

Boka tid


Signature Peel - Clarity™

60 min - pris: 995 kr

För vem? En aknebenägen hud med tilltäppta porer. Den får snabbt blemmor och orenheter under kontroll och minskar risken för framtida utbrott. Löser upp tilltäppta porer, minimerar bildandet av nya plitor/blemmor och hjälper till att normalisera hudens cellomsättning. Du kan förvänta dig att peelingen sticker, att punktvis koagulering uppstår och att du får en mild fjällning.

Boka tid


Universal AHA™

60 min - pris: 995 kr

För vem? Alla! För de som är nya till Peels, som är ute efter ökad lyster efter att ha avslutat en kur med Peels, för de med matt och glåmig hud eller för de som vill underhålla mellan kurer. Den ljustar upp, jämnar ut, rengör och återupplivar huden. Du kan förvänta dig att peelingen sticker lätt på huden och att du får en minimal fjällning.

Boka tid


Sensitive PHA™

60 min - pris: 995 kr

För vem? För de med känslig och reaktiv hud, de som vill ha en uppfräschning och en ökad hudförnyelse. Det är en lätt PHA-baserad Peel för känsliga hudtyper och för de med benägenhet till reaktiv/känslig hud. Ökar hudens lyster, förbättrar hudstrukturen och löser upp tilltäppta porer. Plumpar huden och ger en omedelbar lyster. Perfekt Peel för en omedelbar quickfix som går att utföra även enstaka gånger. Du kan förvänta dig att peelingen sticker väldigt lite och att du får en minimal fjällning.

Boka tid


Eye Reveal™

30 min - pris: 695 kr

För vem? För de med fina linjer, kråkfötter, skrattlinjer och de som vill förbättra sin hudton och struktur under ögonen. Den ökar kollagenproduktionen i huden, jämnar ut din hudstruktur och minimerar fina linjer och rynkor. Du kan förvänta dig att peelingen sticker lite men att du inte får någon synlig fjällning.

Boka tid


före / efter
behandling

Kemisk Peeling
Kemisk Peeling

LAYERING MED MONO PEELS
Undertiden du går på en kur med Peels avgör du och din Medik8-terapeut om ni ska genomföra en ännu mer skräddarsydd behandling med Mono Peels. Det gör man när du känner dig bekväm med Rewind/Even/Clarity/Mono Peel och vill steppa upp behandlingen ett steg.
Att skräddarsy med Mono Peels gör vi först när din hud har blivit tolerant och du känner dig bekväm med att vår Signature Peel ligger på i maxtiden vilket är 10 minuter. Det är ett bra alternativ för dig som vill ha snabbare resultat och har ett envist hudproblem eller för dig som har uppnått resultat men vill ta det till ytterligare en nivå.

Det ger en möjlighet att behandla små, lokala områden med ett specifikt problem genom att man ovanpå den första syran applicerar en Mono Peel vars uppgift är att ännu effektivare behandla akne, pigmenteringar, rynkor och linjer. Att arbeta på detta sätt ger gradvis mer resultat genom att man ökar koncentrationen av syran under en kur med Peels. Undertiden du går en kur med Peels avgör terapeuten om det är möjligt med Layering av Mono Peels beroende på hur din hud reagerar på Peels och vilka hudproblem som du vill behandla.
Sök gärna efter hashtagen #Medik8WOW på Instagram för att se de senaste resultaten från hela världen.

*CSA är grundkärnan i Medik8s filosofi och har sitt stöd i forskning. CSA står för C-vitamin, solskydd och A-vitamin och innebär att man använder produkter med C-vitamin samt solskydd under dagen och därefter A-vitamin (även kallat Retinol) på kvällen för en optimal hudhälsa.

Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling och Medik8 peels ska du vara 18 år.
Många får problem med huden (finnar, stora pormaskar) i samband med puberteten när man är yngre än 16 år och dessa kunder hjälper vi både med ansiktsbehandlingar och hudvårdsråd, dock måste målsman ha gett sitt medgivande och tagit del av all information.