BODY STRATEGIST - Kroppsprodukter med effekt!

[ comfort zone ]

Sommarens hudvård!
Vad behöver din hud i sommar?

Just nu erbjuder vi kit med produkter för alla hudbehov – även för kroppen!

Gäller t.o.m. 31 juli, så långt lagret räcker

First Class Hydra Kit - för fuktfattig hud

Pris 325 kr, värde 500 kr
FACE WASH: Skapa ett mjukt lödder genom att tillsätta lite vatten till produkten. Massera försiktigt i ansiktet. Skölj med vatten eller ta bort med bomullstuss. Undvik kontakt med ögonen. En krämig och löddrande ansiktsrengöring som tar bort smink och orenheter samtidigt som hudens balans bibehålls. Huden blir mjuk och full av lyster. MICELLAR WATER: Avlägsna makeupen försiktigt genom att applicera rikligt med produkt på en bomullspad och stryk av. Micellärt vatten som milt rengör ansikte, ögon och läppar från makeup. Ska ej sköljas av. HYDRAMEMORY CREAM: Applicera på ansikte och hals, massera tills helt absorberad. Ansiktscreme som ger rik och exceptionellt långvarig fukt för torr och väldigt fuktfattig hud. RENIGHT CREAM: Applicera på väl rengjord hud och massera tills helt absorberad. Nattcreme med gojibär, rik på provitamin A och B vitaminer för en intensiv antioxidanteffekt.

Calming Voyage Kit – för extra känslig hud

Pris 295 kr, värde 400 kr
CREAM TO OIL: Applicera en liten mängd på torrt ansikte och massera tills cremen ändrar konsistens till en olja. Skölj. Undvik att få produkten i ögonen. Ansiktsrengöring i cremeform som ändrar konsistens till olja. Rengöring som försiktigt rengör känslig hud och/eller hud som lätt rodnar. Innehåller marulaolja som mjukgör och skyddar huden. Huden blir sammetslen och mjuk. TONER: Spraya direkt på ansikte och hals eller på bomullspad. Spraya inte direkt på ögonen. Ansiktsvatten i sprayform med lugnande och stärkande effekt. Idealisk för känslig hud och/eller hud som lätt rodnar. Återfuktar och ger omedelbart en fräsch känsla. DEFENSE CREAM: Applicera morgon och kväll på ansikte och hals. Använd ensam eller över serum i samma linje. Lugnande och stärkande creme för mycket torr och uttorkad känslig hud som lätt rodnar. Innehåller naturlig prebiotika, marulaolja och växtextrakt som stärker huden och skyddar den mot yttre påverkan. Huden blir återfuktad, jämn och mjuk.

First Class Lift Kit – sommarens antiage-set

Pris 375 kr, värde 575 kr
ESSENTIAL MILK: Applicera på torr hud morgon och kväll och massera försiktigt. Skölj med vatten eller ta bort med bomullstuss. En mjuk ansiktsrengöring som hjälper till att ta bort smink och orenheter. Gör huden mjuk och full av lyster. ESSENTIAL TONER: Applicera efter rengöring med en bomullstuss över ansikte och hals. Alkoholfritt ansiktsvatten som rengör och balanserar huden samtidigt som den ger lyster. SUBLINE SKIN CREAM: Applicera på ansikte och hals morgon och kväll efter serum i samma linje. Massera tills helt absorberad. Passar blandad eller fuktfattig hud. Huden får synligt tillbaka sin fyllighet, fasthet och näring. Ansiktets kontur ser mer definierat ut och ansiktsdrag blir mjukare. RENIGHT CREAM: Applicera på väl rengjord hud och massera tills helt absorberad. Nattcreme med gojibär, rik på provitamin A och B vitaminer för en intensiv antioxidanteffekt.

First Class Calm Kit – lugna, reparera och njut

Pris 325 kr, värde 500 kr
REMEDY CREAM TO OIL CLEANSER: En rengöring i creamformula som ändras till olja vid applicering. Vid avtvätt blir den mjölkig och lämnar därför ingen olig känsla på huden. Avlägsnar makeup och smuts på ett extra skonsamt sätt för dig med känslig eller torr hy. TRANQUILLITY SHOWER CREAM: Duschcreme som ger en silkesmjuk och behagligt doftande hud. REMEDY DEFENSE CREAM: Rik cream som lugnar och ger näring. Stärker hudbarriären och används fördelaktigen på en mycket känslig torr hy. RENIGHT MASK: Ansiktsmask som anpassar sig till hudtillståndet och verkar över natten. Mycket närande och rik på antioxidanter. Passar oavsett vilken hudvård du använder dagtid.

Wellness Voyage Kit – fukt för ansikte och kropp

Pris 295 kr, värde 400 kr
SHOWER CREAM: Applicera produkten direkt på huden, löddra upp med vatten eller applicera med hjälp av fuktad svamp. Massera och skölj. Skölj noga vid kontakt med ögon. För behaglig rengöring som lämnar huden mjuk som sammet samtidigt som den ger fasthet. Fuktgivande aromatisk duschkräm. BODY LOTION: Applicera på hela kroppen och massera tills helt absorberad. Närande aromatisk kroppscreme för att återfukta och lämna huden len och med en behaglig doft. HYDRAMEMORY CREAM: Applicera på ansikte och hals, massera tills helt absorberad. Ansiktscreme som ger rik och exceptionellt långvarig fukt för torr och väldigt fuktfattig hud.

Body Active Kit – kroppsprodukter för den aktiva

Pris 790 kr, värde 1090 kr
Kit med två produkter: Använd BODY ACTIVE BOOSTER 100 ml innan träningspasset för ökad muskeltemperatur och BODY ACTIVE CREAM 200 ml för återfuktning och ökad elasticitet.

Missa inte våra andra kampanjer - nyheter

Image
Läs mer

Bioline Sundefense
20% rabatt

Image
Läs mer

Rengöringar på köpet!
Värde: 325 kr

Image
Läs mer

Köp valfri booster och få en
SPF-produkt till halva priset.

Image
Läs mer

Medik8 - 20% rabatt på
C-vitamin-produkter

Image
Läs mer

Sommarens favorit foundation nu i fler nyanser

Image
Läs mer

4-IN-1 Foundation Stick på köpet, värde 495kr

Image
Läs mer

DIRTY HAIR, Don't Care!
Torrschampo på köpet!

Image
Läs mer

Saltskrubb för ett vackert
& hälsosamt hår på köpet