I dessa dagar av oroligheter vill vi på Lenhud berätta för dig att vi, som så många andra, följer alla rekommendationer väldigt noga och att vi håller oss ständigt uppdaterade kring vad som händer.


Vi har alltid haft en väldigt hög hygienstandard och är nu ännu noggrannare än tidigare för både er och vår säkerhet. Vi har inga medarbetare som uppvisat något symptom på smitta och skulle någon kollega bli dålig på något sätt stannar denne givetvis hemma och isolerar sig direkt. Känner du som kund dig sjuk eller har varit i ett Corona-smittat område ber vi dig att kontakta oss via telefon eller mejl så att vi kan boka om din behandling några veckor framåt.

Våra fyra salonger är fortfarande öppna och du är precis som vanligt varmt välkommen att komma på behandling eller för att köpa produkter.

Vi har även tagit in munskydd för oss terapeuter under behandling. Är det så att du önskar att vi använder munskydd under din behandling är det bara att meddela oss.

Självklart uppdaterar vi även gällande våra salonger i takt med att situationen utvecklas.

En del av det läge vi alla befinner oss i nu handlar om att vi som är friska fortfarande är i arbete, dels som ett stöd till sjukvården genom den skatt vi alla betalar och för att hjälpas åt att hålla liv i Sverige och dess ekonomi.

Sist vill vi också rikta ett stort tack till alla er kunder som är med oss i denna unika situation, för ert ovärderliga stöd. Utan er vore Lenhud inte möjligt.