Ärr och bristningar
Röda ärr


Röda ärr behandlar vi med VBeam Perfecta Lasern.

Redan samma dag som stygnen tagits bort från ditt operationsärr kan vi börja behandla det med vår VBeam Perfecta Laser. Ju tidigare vi börjar desto bättre resultat uppnås. När laserpulsen träffar blodkärlen i det röda ärret så ökar värmen i ärrvävnaden och då skapas det nytt kollagen och elastin som gör ärrvävnaden mindre. Det behövs flera behandlingar med en månad mellan varje behandling.

Vi behandlar ärret ända tills det har blivit platt eller tills vi inte ser någon förbättring längre. Hur många behandlingar du behöver kan vi aldrig förutsäga då det beror på din huds förmåga att bygga upp ny fräsch hud i ärret.

Utförs endast i Malmö.
Pris från 595:-.

före / efter
behandling

Image

Röda bristningar


Behandling av nya röda bristningar, Striae Rubra.

Med vår VBeam Perfecta Laser behandlar vi röda nya bristningar genom att laserpulsen träffar de röda blodkärlen i bristningarna. Då hettas vävnaden upp och nytt kollagen och elastin bildas vilket gör att ny fräsch vävnad skapas i bristningen.

De reduceras märkbart redan efter några behandlingar, men vi rekommenderar minst 6 behandlingar med en månad mellan varje behandling.

Utförs endast i Malmö.
Priset för dessa behandlingar börjar på 1500:- för ett ca 10 x 10 cm stort parti.
Tid som ej är avbeställd 48 timmar innan debiteras. Reservationer för prisändringar.

Vi följer SHR och tar ej emot kunder under 16 års ålder på behandlingar.
För laser, microneedling och Medik8 peels ska du vara 18 år.
Många får problem med huden (finnar, stora pormaskar) i samband med puberteten när man är yngre än 16 år och dessa kunder hjälper vi både med ansiktsbehandlingar och hudvårdsråd, dock måste målsman ha gett sitt medgivande och tagit del av all information.