Nyhet - Davines a single shampoo

Davines

a single shampoo - vår första 100% klimatneutrala produkt någonsin

(Co2 kompenserad från tillverkning till avyttring av produkt)

a single shampoo är en ovanlig produkt hela vägen från formel till förpackningen. Den förför inte, den förklarar inte, den skryter inte. Tvärtom så ber den om ursäkt för att den inte är perfekt men lovar också att aldrig sluta försöka att förbättra sig. Vår första 100% klimatneutrala produkt någonsin innehåller bland annat den mjukgörande ingrediensen Quinoa som ger glans och gör håret mjukt. Schampot är milt för daglig användning och passar alla hårtyper, då det ger fukt och elasticitet till ditt hår. Med doftnoter från lavendel och rosmarin är den en självklar produkt i duschhyllan!

• 95% naturlig • 98,2% nedbrytbar • 100% naturligt utvunna aktiva ingredienser • 93% tensider med naturligt ursprung • 100% naturlig doft • 100% spårning av ingredienser ursprung • 100% återvinningsbar flaska gjord av sockerrör

Nyhet - Davines a single shampoo


a single shampoo har tagits fram genom att använda principen ”Sustainable Life Cycle Assessment”(SLCA). En procedur där man utvärderar varje möjlig inverkan man kan ha på naturliga resurser, miljö och samhälle – för produktens hela livscykel: från råmaterial till produktion, användning och avyttring.
Storlek: 250 ml, Pris: 319 kr.

OBS! Går endast att köpa i Lund och Borås.

Missa inte våra andra kampanjer - nyheter

Image
Läs mer

Gåva - ansiktsmask &
eye makeup remover

Image
Läs mer

Medik8 White Balance
20% rabatt

Image
Läs mer

Upptäck vår nya
solserie Water Soul!

Image
Läs mer

Bästsäljare i ett kit
från Skin Regimen

Image
Läs mer

Skapa wow-effekt med
Flowless On The Go kit

Image
Läs mer

UNITE TEXTURIZA™ Spray
på köpet

Image
Läs mer

Springfever SURPRISE
värde 239 kr